Farmers Defence Force verliest hoger beroep over natuurvergunning Jumbo

De Raad van State heeft in een hoger beroep de bezwaren van Farmers Defence Force (FDF) opzijgelegd in een geschil over een natuurvergunning voor een distributiecentrum van supermarkt Jumbo in het Drentse Beilen.

Deel dit topic

Reacties

+2
Twentsch Land
Was te verwachten deze uitspraak.

Een rechtbank is soms een draaibank.
+2
casev2
Moeten "we" nu echt andere ondernemers gaan aanvallen, terwijl de grote boosdoener/vijand in denhaag zich rot lacht..... "verdeel en heers..."
@casev2 schiphol dus ook maar ze gang laten gaan
+1
Tinus78
Gaat om het principe meten met 2 of eigenlijk 10 maten. Boeren hebben allemaal vergunning van de andere ondernemers meer niet als wel. En wie wordt het hardste aangepakt. Als die Valentein Wosten de kans en tijd krijgt gaat hij elke veehouder aanpakken. Zeker de mensen met emissie arme stal systemen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's supermarkt , jumbo , farmers defence force en fdf geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
865