Illustratie van: JohnDeerenr1

Methaanemissie verminderen door het rantsoen

De zuivelindustrie kan door middel van aanpassingen aan het voer van melkvee haar sterk verminderen. Professor Alexander Hristov van Penn State University hield op de recente Tri-State Dairy Nutrition Conference in Indiana een lezing over het verminderen van de CO₂-voetafdruk door het aanpassen van het voer op melkveebedrijven.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkvee , voer , melkveebedrijven , dairy , rantsoen , zuivelindustrie , penn en Aanpassen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
180