Harm Wientjes (DLV): ‘De overheid streeft een utopisch beeld na’

Helder verhaal

Deel dit topic

Reacties

Frans1
Welk verhaal? 😬
hans-hans
@Frans1 tis wel een kort verhaal,😀
Braboboer
@Caseman

Kan het niet lezen, waar komt het op neer?
Caseman
@Braboboer Harm Wientjes, sinds begin dit jaar directeur van DLV Advies, ergert zich aan het beleid van extensivering en krimp. Hij ziet erg veel innovatiekracht in de veehouderij en is het zeer oneens met de nadruk op grondgebondenheid in de melkveehouderij. Veehouders kunnen niet concurreren op de grondmarkt.

Harm Wientjes (41) is sinds 1 januari algemeen directeur van DLV Advies. Het adviesbedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Uden (N.-Br.) Wientjes is de opvolger van Paul Bens, die deze zomer terugtreedt uit de directie. Wientjes werkt al zestien jaar bij DLV Advies. Hij heeft daarnaast samen met zijn broer een melkveebedrijf met 230 koeien in het Brabantse Oploo. Op het bedrijf wordt de verse mest vergist in een monomestvergister, gecombineerd met een stikstofstripper
Cowboy3
+1
Caseman
@Braboboer een wat meer genuanceerder verhaal dan de eenzijdige focus op krimp en extensivering en de gemakkelijke acceptatie daarvan
dieks2
Die leeft nog in zijn eigen bubbel. Denkt met innovaties alle problemen op te lossen. Mensen die zo’n gekleurde bril op hebben, daarvan hoef je geen onafhankelijk advies te verwachten.
Jawis
@dieks2 eerder fout advies

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's dlv en overheid geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
1.635
TREFWOORDEN