FrieslandCampina bundelt klimaatvoorlopers

FrieslandCampina bundelt een groep leden die bereid zijn voorop te lopen met klimaatmaatregelen. Dit ten behoeve van afnemers die extra willen betalen voor producten met een lage carbon footprint en verdere innovatieve maatregelen om emissies te verlagen.

Deel dit topic

Reacties

+1
Erik1979..
Ik heb het niet gelezen. Maar ik zeg je nu al. Hartstikke gek. Co2 verhaal klopt geen hond van. Moet je dus niet aan mee doen ook al levert het je een beetje op. Eerst moeten ze maar eens met de feiten over co2 komen en wat het echt doet behalve zorgen dat planten kunnen groeien.
-Jan-
@Erik1979.. We nemen ook co2 op dus denk dat de balans positief is
+2
Erik1979.
@-Jan- de vraag is of het iets uitmaakt..... En de volgende is of wij er met een paar honderd miljoen wat aan kunnen veranderen. De eerste vraag gaat mij boven de pet.... De tweede is duidelijk een nee!
+1
mlkvhoudr
@Erik1979.. who fucking cares als t maar geld opbrengt, de boodschap moet simpel zijn gratis kunnen we niks, een onkostenvergoeding =gratis maar voor een plus staan we voor u klaar
Huppel
Bij Sodiaal kunnen we sinds april een klein plusje krijgen bij een lage co2 uitstoot. Opname van heggen en taluds wordt er weer vanaf getrokken
+3
Frans Z.
Gaan we weer:vlog,planet proof,weidemelk,en nu weer Co2.
+4
Marco69
Krijgen we voorloper op de voorloper op de voorloper. Krijg het idee dat de gewone loper dan achterblijver wordt en die dat mag gaan betalen. Geloof dat het allemaal uit de markt komt wil er bij mij niet in.
Co2 verhaal is voorop gesteld al kul. En nu krijgen we het zwarte pieten waar we de co2 belasting neer gaan leggen. Kortom hoepeltjes erbij of U daar ook door heen wilt springen.(bovaer bierbostel van Duynie ect, houd op)
Boeren=kangoeroes

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's frieslandcampina en carbon geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
2.577
TREFWOORDEN