BBB & NSC willen lid worden van Europese partij CDA, ‘conservatieve partij die steeds rechtser wordt’

Het is de oudste, en nu nog, de grootste fractie binnen het Europees Parlement: de Europese Volkspartij (EVP). Europacorrespondent Stefan de Vries acht de kans groot dat de EVP ook na de Europese Verkiezingen de grootste fractie blijft. Nu is de invloed van Nederlandse partijen binnen de fractie nog gering, maar zowel de BBB als NSC willen zich bij de EVP voegen: ‘Een stem op een van die partijen is straks lood om oud ijzer.’

Deel dit topic

Reacties

+2
Hans van Bergen
Communistische propaganda weer van de pers zoals altijd.
+2
hans1980
Toch hetzelfde als VVD die samen met D66 in één Europese coalitie zit
casev2
Zal omtzigt nog genoeg volgers hebben om 1 zetel te halen?
hans-hans

op wie moet ik stemmen???
ik heb zelf wel een idee maar ik ben er nog niet uit
ik denk dat ik extreem rechts stem
Bennie Stevelink
@hans-hans
Quote:
ik denk dat ik extreem rechts stem

Extreem rechts en ook populistisch rechts werken volgens het principe dat het eigen volk voor moet gaan. Ze zullen met links meestemmen om te voorkomen dat Nederland weer derogatie krijgt om daarmee de Nederlandse melkveehouderij te kortwieken. Dat geeft meer ruimte voor hun eigen melkveehouderij.
+1
de jonge
@Bennie Stevelink juist door links zijn we in deze totale shit terecht gekomen toch en dan wil jij ze gaan belonen door er mee samen te werken,dan maar extreem rechts en ieder voor zich..
Realisme
@hans-hans conservatief kan ook nog. EVP of liberalen weet je in ieder geval dat je over een kleine 4 jaar niet naar de stembus hoeft voor de landelijke verkiezingen want dan is de soevereiniteit al aardig naar de maan
+5
bio boer
Stem gewoon weer op de bbb ze krijgen mijn vertrouwen dat ze de juiste partij kiezen die het beste bij de bbb aansluit

Eu politiek krijg ik gewoon te weinig van mee om goed beeld van te hebben zal niet de enige zijn
Erik1979..
@bio boer vind ik persoonlijk een goede denkwijze. Iedereen die vvd stemt weet dat die d69 stemt. Ik stem Anthony Lee. Ik weet niet of jullie dat mogen omdat het een Duitser is. Volgens mij is alles best als ze de eu maar willen hervormen en de corruptie aan willen pakken. Anders stort de eu in en dat kost vele malen meer als hervormen.
hans-hans
@bio boer ik misschien ook wel

misschien gaat er straks een andere wind waaien? hopelijk een goeie

Braboboer
@bio boer

Ik ook.

De lijsttrekker Sander Smit vind ik goed overkomen.

Hij is ook jaren beleidsmedewerker van annie schreijer geweest.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's cda , verkiezingen , europees , de vries , oud ijzer en bbb geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
12
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
1.993