Doe mee met het Spotmelk Monopoly spel!

Voor de mensen die echt willen speculeren op de stijgende (of dalende) melkprijzen op de vrije markt, je kan op de Amerikaanse beurs ook opties voor diverse zuivelproducten kopen en verkopen: www.cme.com dan kun je gewoon bij je vertrouwde melkfabriek blijven maar ook meedoen/profiteren/gelddumpen met het grote spotmelk monopoly spel!. Je moet alleen wel erg goed tegen je verlies kunnen...........

De boterprijs en kaasprijzen lijken daar vandaag wel te dalen:

Boter: [www.cme.com]

Kaas: [www.cme.com]

Het is misschien de moeite waard om in studieclubverband je hierin te verdiepen en eventueel mee te doen.
Co

Laatste  |  

Reacties

Onbekend
is dat met monopoly geld ?;-)
anonymous_602
Je zou natuurlijk virtueel mee kunnen doen en kijken hoe het gaat. Of je daarna met echte harde pegels mee zou moetne doen is aan je zelf natuurlijk.
Onbekend
anonymous_821
De termijnmarkt voor zuivelis neem ik aan
Was al langer bekend dat die in de VS bestond
Onbekend
zeer goed spel bakgomen
Onbekend
hier kun je toch niet vanuit nederland op inzetten? of heb ik dat verkeerd?
hoe wel?
Onbekend
met geld kun je heel veel........:-)
Grasbaal
Heb geen idee wat de deelname kosten zijn, maar als je mee wilt doen dan kan dat. Voor meer info vraag de beleggingsafdeling van je bank.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden melk geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!