Voorstel LTO om de KDW uit de wet te halen

Minister voor Stikstof & Natuur Van der Wal zoekt naar alternatieven om de kritische depositiewaarde (KWD) uit de Wet Natuurbescherming te kunnen schrappen. LTO maakt geen onderdeel uit van deze werkgroep, maar heeft een eigen voorstel uitgewerkt waardoor de KDW uit de wet en de vergunningverlening gehaald kan worden. In dit webinar lichten LTO-portefeuillehouder Platteland & Omgeving Bert Zandman en themaspecialisten Hans Haarsma en Herman Litjens het LTO-voorstel toe. LTO vraagt minister Van der Wal om serieus kennis te nemen van het voorstel van LTO en hierop te reageren.

Deel dit topic

Reacties

H.Langkamp
Wie kan mij helpen, ik probeer dit te begrijpen.
Lto wil de kdw wel uit de wet maar in de plaats daarvan de sector opzadelen met reductiedoelen?
Hoe zien ze dat nu toch voor zich? Hoe moeten we dat doen als een emissiearme stalvloer nog niet eens houdbaar is.
Wie heeft dit bedacht.
kleine boer
Lto taal snapt niemand🙈
+1
overstekend wild
Lto, wolf in schaapskleding. Is gewoon een verkapte GVE norm. Misschien een idee om volgende week maar weer eens met de trekkers naar Den Haag te gaan, niet naar het ministerie maar naar hun handlangers!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lto , natuurbescherming , stikstof , natuur , kdw en van der wal geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
1.813