Verburg wil bemiddelen in prijsafspraken zuivel

Verburg wil bemiddelen in prijsafspraken zuivel
02 jul 2009 12:22

Als de zuivelketen zelf probeert afspraken te maken over een betere melkprijs dan biedt minister Verburg daarin haar bemiddelende rol aan
Zie [www.agd.nl]

Deel dit topic

Reacties

Wimpie het is niet goed of het deugt niet , je hebt altijd wat te zeiken.
Cornelis
Betrap ik jou nu op klagen, het zal toch niet alles ging goed..........
Wimsumar
Beste discussieleden: De goedbedoelde inzet van de minister van Landbouw snijdt geen hout. De melkproduktie van de Nederlandse melkveehouder die bestemt is voor export en interventie is geen minimmprijs voor af te spreken.
Wimsumar
Beste Tukker oet Twente: Niks gezeik. Ik leg de vinger op de zere plek, en die blijft onverandert. Tenzij we als melkveehouders daar zelf afspraken over maken.
George
Da's woar Wim , da's woar!
frank b
AlsVerburg zich er mee gaat bemoeien, begint Neelie zeker weer te zeiken. De fabrieken moeten het zelf doen. Ze werken voor/door ons, dat vergeten ze voor het gemak nogal eens. Ze noemen zich dan cooperatief en melkveehouders eigenaren. Ze hebben alleen zoveel schijt aan de eigenaren dat ze stront te kort komen.
frank b
Ik klaag niet, ik constateer. En je hebt mij nooit horen jubelen over de goede huidige economie. Wel dat sommigen hun persoonlijke crisis voor een groot deel aan zichzelf te danken hebben door hoog te vliegen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkprijs , zuivel en zuivelketen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
1