Havermelk vs. koffiemelk: kunnen Amsterdammer en zuivelboer elkaar vinden in discussie over dierenleed?

In de AD Play-serie Shula door stad en land onderzoekt programmamaker Shula Tas de ‘culturele kloof’. Ze reist door het land om te proberen te begrijpen hoe het kan dat zij, vanuit haar Amsterdamse Randstedelijke bubbel, zo anders naar maatschappelijke kwesties kijkt dan haar medelanders. Kunnen we elkaar iets beter begrijpen? Of blijven we hopeloos verdeeld? In de eerste aflevering ontmoet ze melkveehouder Rudie Freriks uit het Overijsselse Luttenberg.

Deel dit topic

Reacties

Frankdeober
Compleet zinloos en kansloos om hier aan mee te doen. Van beide kanten.
Ik kan ook een video maken, ga op bezoek bij een Moslim gezin en ga me daar afvragen waarom ze niet Katholiek willen worden. En als de vrouw dan in een Burka zie lopen, zeggen dat ik daar heel emotioneel van word...

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's freriks , melkveehouder , Aflevering en havermelk geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
644