Stikstof smoort ook Binnenhof

Quote:
Bezwaar MOB tegen renovatie parlementsgebouw, als het ergens op orde moet zijn, dan is het daar wel. We leven niet in een piratennest

Den Haag Boeren, industriële bedrijven, niemand ontsnapt aan het wakend oog van Johan Vollenbroek, ook politici niet. Volgens de oprichter van de natuurorganisatie Mobilisation for the Environment (MOB) mag de renovatie van het Binnenhof niet doorgaan, vanwege stikstof.

Volgens MOB ’ontbreekt de noodzakelijke natuurvergunning’. Sinds eind vorig jaar zijn initiatiefnemers van bouwprojecten verplicht een dergelijke vergunning aan te vragen bij een stikstofdepositie hoger dan 0,00 mol per hectare per jaar. „Bij de voorbereidende werkzaamheden aan het Binnenhof is er sprake van 0,01 mol per hectare, dus het Rijksvastgoedbedrijf overtreedt hiermee de wet”, zegt jurist Valentijn Wösten namens MOB.

Meer: noordhollandsdagblad.nl/

Deel dit topic

Reacties

Jannus
Volgens mij heeft die Worsten een penis om een mug nog te kunnen naaien

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stikstof , stikstofdepositie , Renovatie , Mol , mob , johan vollenbroek , boeren en hectare geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
1.828