Natuur slecht omdat veel wenssoorten er niet zijn

De Natuur doel analyse....het speeltje van de nieuw opgerichte ecologische autoriteit die als vervanging voor het stikstofframe moest dienen, is wederom een instrument om het wensdenken in stand te houden.
En van een monitoring over de feitelijke staat van de natuur komt men al helemaal niet toe.

De systematiek, het ranken van typische soorten in N2000, zou de staat van de natuur moeten weer geven. Alleen zijn deze typische soorten een lijst van wensdenken.
Misschien moet de ecologische autoriteit ook de mammoet en de dinosaurus op de lijst van typische soorten plaatsen, dan is het ten minste overduidelijk dat men bewust aanstuurt op een slechte staat van de natuur.

En voor de ecologische autoriteit het volgende leermoment......in de jaren 1994, 2000 en 2004 zijn er gebieden aangewezen met daarin op dat!!! moment aanwezige soorten. Dit dient men te beschermen, te monitoren en te rapporteren richting Brussel in het format zoals Brussel dat wenst. En in dat format wordt duidelijk van 81 % van de natuur in stabiele of positieve staat is!!!!!!!

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's natuur , brussel , richting en nieuw geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
1.030