Boer in het Nieuws: ‘Na open dag weer vol positieve energie’

Op 19 mei, de vrijdag na Hemelvaartsdag, bezochten ruim 57.000 mensen de Campina Open Boerderijdagen op 33 Nederlandse melkveebedrijven. Gisteren stelden opnieuw 39 veehouders hun erf en stallen open. Een dag later geniet deelnemer Edward Voshaart aan de ontbijttafel nog even na.

‘Van de impact van de vreselijk negatieve radiospotjes van “Wakker Dier” hebben we gisteren helemaal niets gemerkt. Mensen waren alleen maar oprecht geïnteresseerd. Natuurlijk stelden ze ook wel eens een vraag over mest en stikstof. En natuurlijk waren er enkele bezoekers die wilden weten waarom koeien weleens kreupel lopen. Maar als je dan de vergelijking maakt dat mensen ook wel eens moeilijk lopen door een blaar op de voet, snapt iedereen dat. We hebben gisteren in ieder geval kunnen laten zien dat onze koeien gezond zijn en dat we er alles aan doen om ze goed te verzorgen.’

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's mest , open dag , koeien , erf , campina , gezond , stikstof , stallen , veehouders en melkveebedrijven geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
466