Boer om omgekeerde vlaggen voor rechter gedaagd: "Regering heeft de oorlog verklaard aan de boeren" - NieuwRechts.nlQuote:
Boer Arno Huurdeman uit Baarn heeft al sinds augustus 2022 zes omgekeerde vlaggen op zijn erf staan. De vlaggen zijn langs de A1 te zien, tot frustratie bij de provincie Utrecht. Utrecht heeft de boer dan ook voor de rechter gedaagd om de vlaggen weg te halen; volgens de provincie zouden de vlaggen de 'landschappelijke waarden' verpesten. De boer weigert de vlaggen weg te halen: hij laat ze hangen om zijn boerenbuurman die uit nood zichzelf van het leven heeft beroofd te herdenken.

Deel dit topic

Reacties

+4
Erik1979.
Ik zou als ik in Nederland zou wonen als teken aan de rechterlijke macht de vlaggen weer op zijn kop hangen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's erf , vlaggen en Utrecht geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
2.123
TREFWOORDEN