Gaat het nu de goede kant op?

Een megafusie in Frankrijk als het door gaat.De minister heeft ook meegedeeld dat de producteurs van entremont voor de maand september 27,2 cent krijgen. Al voor drie maanden is de melkprijs van entremont vastgesteld door de minister van landbouw.
[www.boerderij.nl]
Ik heb maar een bericht in het nederlands opgezocht, dan is het voor iedereen te begrijpen.

Deel dit topic

Reacties

willem fr
Het is te hopen voor je ,Pieter. De afgelopen maanden was het niet zo prettig bij entremont, hopelijk wordt het beter na de fusie. Ik had begrepen dat lactalis ook in de race was maar dat een aantal boeren daar erg op tegen was.
brabo
willem fr Schreef:
-------------------------------------------------------
>
>
> hopelijk wordt het beter na de fusie.
>

Waar heb ik dat toch meer gehoord ??
pieter p
De keuze tussen Sodiaal en Lactalis is ook bepalend geworden wegens het aantal werknemers van Entremont die hun baan zouden verliezen. Als Lactalis het overnam dan ging er gelijk 1000 man uit en dat komt Sarko niet zo goed uit
jansen2
dit heeft niet met waarde van de melk te maken, maar met de wil om arbeiders(van de fabriek) aan het werk te houden en dus hun stem te kopen bij de volgende verkiezing
dat werkt eenvoudig door het districten systeem aldaar

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's frankrijk , melkprijs en fusie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN