Akkerbouwer Henk Hoving: ‘Ik zie uitweg in stikstofbeleid’

Akkerbouwer en voormalig milieuambtenaar Henk Hoving ziet het stikstofbeleid helemaal vastlopen. Hij heeft ideeën voor een uitweg.

Hij trekt de vergelijking met het lijstje dat je maakt voor je op vakantie gaat. “Je kunt een lijstje maken van wat je meeneemt, maar je kunt ook een lijstje maken van wat je niet meeneemt. In het laatste geval moet je je wel realiseren dat je álles moet meenemen, wat niet op het lijstje staat. Je kunt nu voor van alles en nog wat een vergunning nodig hebben, zonder dat je dat weet. Er valt veel te veel onder de vergunningplicht. Dat is niet doelmatig en ook niet nodig volgens de Europese regelgeving.”

Meer: boerderij.nl/akkerbouwer-henk-hoving-ik-zie-uitweg…

Deel dit topic

Reacties

kanniewaarzijn
Goed bedoeld, maar geen nieuw verhaal.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's vakantie , regelgeving , stikstofbeleid en akkerbouwer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
1.344