Illustratie van: Thijs-4620

Hoezo stikstof?

Vanaf 9:30 min wordt misschien duidelijk waarom Rutte om 02:00 uur bij landbouw overleg kwam invliegen...

Deel dit topic

Reacties

kanniewaarzijn
Is dit een broer van de rijdende rechter? 😁
Gerron
@hans1980 Deze man verteld soms wel eens interresants maar ook een hoop onzin. Ik neem hem niet meer serieus. Ga nog wel een stukje kijken maar ik zie wel wat het wordt.
+2
Gerron
Over het eerste gedeelte: Er zijn een heleboel mensen die niet snappen dat we nu in een ijstijd leven en dat het heel normaal is dat de aarde opwarmt en de zeespiegel stijgt. In hoeverre de mens die opwarming veroorzaakt maakt niet uit. Zonder een menselijke bijdrage zou de temperatuur op aarde ook oplopen maar dan iets later.
nl.wikipedia.org/wiki/IJstijdvak/
Stikstof is een verzonnen probleem.
Gerron
Ik zag net dat er in dit topic een reactie op mij was maar ik zie die reactie niet staan. Wil diegene die reactie nog eens plaatsen? Of PB.
+1
diezel
@hans1980
Dank voor het plaatsen van "held"❤ prof. dr. Capel. 👍

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN