MOB: kabinet mist moed om landbouw duurzamer te maken

Milieuorganisatie MOB is niet te spreken over het overleg van het kabinet over een nieuw landbouwakkoord. Als er een deal komt, 'zal dit Nederland niet van het stikstofslot gaan halen en zullen de negatieve gevolgen voor onze economie alleen nog maar toenemen', zegt oprichter en voorzitter Johan Vollenbroek vrijdag. Volgens Vollenbroek is het 'duidelijk dat het het kabinet aan moed en bestuurlijke lef ontbreekt om de landbouw echt op een duurzaam spoor te zetten'.

Deel dit topic

Reacties

+3
Kars
Aldus in de ogen van Johan V. Johan get a life. Ga met je kleinkinderen wat leuks doen en geniet nog van die paar jaar dat je rond loopt.
Rene2001
@Kars zo lang nog?
hans1980
Kun je dit topic sluiten
melluk
Hij denkt niet snel dat hij het mis zou kunnen hebben he
vreselijke narcist
de Tank
Volgens mij mist het Vollenbroek aan daadkracht om zelf aan circulaire natuurinclusieve kringlooplandbouw te gaan doen. Wie verteld hem dat het nog nooit gewerkt heeft om iemand anders te verplichten iets te gaan doen.
-Jan-
@de Tank Hij is zelf een mislukte boer,nooit iets ondernomen of afgemaakt dan schoppen tegen hetgeen jezelf niet hebt bereikt

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , duurzaam , economie , mob , johan vollenbroek , mist , nederland , landbouwakkoord en nieuw geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0