LTO: perspectief en stikstof heetste hangijzers in landbouwoverleg

DEN HAAG (ANP) - Perspectief voor boeren en de stikstofaanpak zijn twee van de belangrijkste thema’s voor de Land- en Tuinbouworganisatie (LTO) waarover in het landbouwoverleg een knoop moet worden doorgehakt. Dat bijna 24 uur durende overleg is donderdag in de vroege ochtend gestopt om op een later moment verder te gaan. Als het kabinet geen stappen zet, is het nog maar de vraag of LTO uiteindelijk een handtekening onder het landbouwakkoord zet.

Deel dit topic

Reacties

Rene2001
Esther zei bij vroege vogels dat het landbouwakkoord niet over stikstof gaat😂😂
BertK
Zonder oplossing voor stikstof (incl. interimmers en pasmelders) geen perspectief, zonder perspectief geen akkoord!
producent
We worden straks letterlijk met een kluitje het riet in gestuurd.
Veel beloven qua perspectief maar weinig daden in de toekomst, zie hoe ze omgaan met alle andere problemen in Nederland.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lto , stikstof , den haag , stikstofaanpak , boeren , nieuws en landbouwakkoord geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
1.007