Illustratie van: Thijs-4620

LTO

Lto kan en mag niet onder tekenen
Alleen één branche organisatie met voldoende representativiteit kan als BELANGHEBBENDE, één landbouw accoord sluiten.BETROKKENE kunnen dit juridisch gezien niet.

Deel dit topic

Reacties

+2
Grasbaal
Niemand heeft het over tekenen, niet meepraten is ook niet mee kunnen sturen:

lto.nl/statement-lto-landbouwakkoord/

Quote:
FJtB: Er wordt een concept akkoord voorgelegd aan de leden. Die hebben het laatste woord. Wat wil je dan nog meer, met elke boer individueel een akkoordje sluiten? Ik snap het echt niet dat iedereen al zo moeilijk doet over het conceptakkoord want meer is het niet. Het is de mogelijkheid om er iets uit te slepen. Lijkt wel alsof iedereen liever de maatregelen zonder meepraten over zich heen krijgt want dat er dingen gaan veranderen staat voor mij gewoon vast.
+2
Edvof
Heb geen illusies, als landbouw akkoord er niet komt, gaat de politiek zelf wel wat opleggen. Zo lang mogelijk rekken met de intentie op een goede afloop. Uiteindelijk niet mee doen en hopen dat de politiek nog te weinig slagkracht heeft om echt iets op te tuigen.
+10
sorry
@Edvof de kalkoen die mee mag praten over het kerstdiner
+1
overstekend wild
@Edvof en als het akkoord er wel komt en de inhoud staat de politiek/lnv niet aan verzinnen ze er zo weer een paar regels bij. Is lukt het niet via de praktische kant dan doen ze het wel via de fiscus
Braboboer
@Edvof

Met welke partijen wil de coalitie iets door de eerste kamer gaan krijgen?
Adelbert
@Braboboer Groenlinks\pvda met 15 zetels is nog 1 zetel te kort maar met hulp van PVDD of Volt kan het geregeld worden.
Die zijn allemaal niks te beroerd om groen te stemmen.
Braboboer
@Adelbert

Gaat het CDA daar ook in mee?
+2
Rene2001
@Braboboer wanneer ze kunnen blijven regeren doen ze alles wat daarvoor nodig is
Het morele kompas van het cda is al geruime tijd ingeruild voor een beetje macht

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw en lto geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
1.480
TREFWOORDEN