Bijltjesdag voor Landbouwakkoord, concept op de kop

Afgelopen week is het concept-Landbouwakkoord drastisch herzien. Vandaag moet blijken of dat voor de onderhandelaars genoeg is om het door te laten rekenen.

Het is erop of eronder. Woensdag na de wekelijkse vergadering van de ministers gaan de onderhandelaars aan de hoofdtafel van het Landbouwakkoord om hun voorwaardelijke goedkeuring over het concept te geven, of niet.

Meer: boerderij.nl/bijltjesdag-voor-landbouwakkoord-conc…

Deel dit topic

Reacties

Rene2001
Het is een grote bende aan het worden
Waar dit artikel het heeft over 2040 komt overeen met wat van der Tak genoemd heeft
Gisterochtend was Esther de Snoo heel duidelijk
Budget is er maar tot 2030
En ook dat budget is nog uiterst discutabel
Banken doen mee. Jaja. Ze weten alleen nog niet hoe ze het zuur gaan verdelen.
Geloof je dat?
Ik ben ook bereid om samen met 10 collega’s 240000 euro bij te dragen aan de transitie
Hoe we dat onderling gaan regelen komen we vast wel uit.
De geloofwaardigheid is gezakt tot onder het absolute nulpunt.
+3
apel
Je laat je toch niet dwingen door Adema. Ze hebben zoveel tijd verkwanselt en de verschillende agrarische organisaties tegen elkaar opgezet. Ik zou Aalt dijkhuizen maar eens pijlen en rap met alle clubs weer bij elkaar gaan zitten. Je denkt toch niet dat je als bio, grondgebonden of wat voor boer ook gespaard blijft als ze denken dat ze je nodig hebben. Dus trommel het landbouwcollectief zo rap mogelijk bij elkaar en geef ze nog een kans in den Haag.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's kop en landbouwakkoord geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN