Wakker Dier roept bezoekers boerderij op om alert te zijn op dierenleed. Onzin, vinden melkveehouders: ’Alle koeien zijn anders’

Naar verwachting gaan duizenden mensen aanstaande vrijdag weer een kijkje nemen op de boerderijen in de regio Zaanstreek-Waterland tijdens de Open Boerderijdag. Ook in Monnickendam en Westzaan is het publiek welkom om kennis te maken met het boerenleven. Voor velen is het een leuk dagje uit, maar niet iedereen is gecharmeerd van het initiatief van Campina. Wakker Dier grijpt open dag aan om koeienleed op te sporen.

Deel dit topic

Reacties

jan w
Hoeveel vrouwen hebben er problemen met de vergrote borsten. mensen met tatoo's en piercings. En hoeveel ouderen zie je niet met een rollator lopen.
Wij hebben er ook een koe lopen, die mag zolang het mogelijk is haar oude dag bij ons op het bedrijf slijten. 16 jaar, 10.000 kg vet en eiwit. Het enigste waar ze niet aan voldoet in de optiek van Wakker dier is het te grote uier!!
marcsterreborn
@jan w de enige vraag die ik heb: waarom loopt die 16-jarige koe niet met een rollator?
marcsterreborn
@marcsterreborn @jan w Nee flauwekul natuurlijk. Ik vind dit een zeer verwerpelijke actie van Wakker Dier ..

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's onzin , open dag , koeien , campina , dierenleed , boerderij , boerderijen en kennis geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0