Op zoek naar gebruikerservaring met de Qscout

Beste lezer,

Mijn naam is Alice van Vliet, studente Agrarisch Ondernemerschap ri. Dier- en Veehouderij aan de Aeres Hogeschool in Dronten. Momenteel ben ik bezig met mijn afstudeerwerkstuk. Voor het bijbehorend onderzoek heb ik enquête opgesteld. U zal mij erg helpen met het invullen van deze enquête voor mijn afstudeeronderzoek naar de ervaring van het gebruik en de toepassing van de Qscout in het uiergezondheidsmanagement van uw melkveebedrijf. Het invullen mag volledig anoniem, maar als u uw gegevens achterlaat, dan maakt u kans op een gratis strooisel onderzoek ter waarde van €67,50.

De enquête is uitsluitend gericht op melkveehoud(st)ers of medewerk(st)ers in de melkveehouderij die gebruikmaken van de Qscout. Zie hieronder de link om de enquête in te kunnen vullen:
forms.gle/BGBfXLBFmVDYyxgQ7/

Het invullen duurt ongeveer 5 minuten (21 meerkeuze vragen en 7 open vragen). Zou u de vragen aandachtig door willen lezen en naar waarheid in willen vullen?

Alvast bedankt voor uw bijdrage.

Met vriendelijke groet,

Alice van Vliet

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouderij , dronten , veehouderij , ondernemerschap , ervaring , melkveebedrijf , strooisel , Agrarisch , qscout en moremilk2day geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
594