Illustratie van: deutz d25s

Vertrouwen in politici daalt, maar ook in journalisten



Quote:
Elke zondag vertellen we je meer over hoe we ons werk doen. Vandaag deelt hoofdredacteur Gert-Jaap Hoekman wat we doen om het vertrouwen in NU.nl te vergroten.

Deel dit topic

Reacties

+5
Theo61
Net geen 40% heeft nog vertrouwen in de journalistiek, weet je ook dat het bijzonder slecht gesteld is en dan hebben ze ook nog commentaar op ongehoord nederland, splinter en balk.
+1
Jannus
@Theo61 Media heeft ook veel vooroordelen over bepaalde onderwerpen en verdiepen zich te weinig in de materie en meer info klakkeloos overnemen zonder het te onderzoeken
+5
cjw73
@Jannus vrij simpel. Media wordt ook gewoon gestuurd. Blijft altijd zo, hij die betaald, die bepaalt.
groeier
@cjw73 vrij simpel. Media wordt ook gewoon gestuurd. Blijft altijd zo, hij die betaald, die bepaalt.
Idd
+1
Erik1979.
Ik heb steeds meer vertrouwen in de media en politiek. In Duitsland hebben we Wagenknegt die haar mond opentrekt. In Nederland doet de BBB het goed en ik zie regelmatig onbekende uit die partij die reëel klinken. En de media wordt weer beter. @jan-cees is regelmatig bij blckbx geweest. Komt 3 keer in de week. Ongehoord 2 keer. Heel veel via andere kanalen. Binnenkort op Twitter Tucker Carlson. Die msm is staatspropaganda, als je die gewoon niet meer kijkt dan is het prima te doen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's zondag geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN