Nieuw rapport over stikstofinnovaties blijkt klap in het gezicht van kabinet én BBB

Innovatie was lange tijd hét toverwoord om de stikstofuitstoot zonder pijn omlaag te brengen. Maar de slimme stalvloeren blijken hun beloftes niet waar te maken. Dus lijkt het uitkopen van boeren en het verminderen van de veestapel de enige begaanbare weg.

Deel dit topic

Reacties

Dirk van Zetten
Ga dan aan de gang, kabinet, koop vrijwillig de stikstofrechten, productoerechten en milieuvergunningen op! Blijf van de agrarische grond af!
Vdejong
@Dirk van Zetten Iedere melkveehouder wordt dan akkerbouwer?
Kars
@Vdejong ja ze willen plantaardig toch
bio boer
@Kars de meeste veehouders kunnen de hypotheek niet betalen met graan bouwplan 😅
Dirk van Zetten
Flink cashen en mest ontvangen en graan en veldbonen telen voor de Nederlandse veehouders.
hans1980
Lees dat het onzin is om een deskundig protocol om vloeren te meten onderuit wordt gehaald door flut onderzoek , kan toch niet waar zijn en is ook niet waar
+1
Jan-T
Komt deze discussie niet overeen met de productie van een elektrische auto waarbij deze geclaimd word dat deze duurzaam zijn.
Maar zo duurzaam is het niet als de productie van de baterijen door kinderen worden geproduceerd.
Wat is de waarde dan van duurzaamheid.
Het is maar net wat je wil horen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's innovatie , veestapel , stikstofuitstoot , bbb , boeren en nieuw geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
1.459