Wie durft ‘nee’ te zeggen tegen 24,3 miljard euro?

Durft de Tweede Kamer het stikstoffonds van het kabinet, goed voor liefst 24,3 miljard euro, te torpederen? Er is namelijk kritiek in overvloed: redt het kabinet het niettemin? En een belangrijke Haagse bron stapte deze week uit de schaduw en in de spotlight van de Tweede Kamer.

Deel dit topic

Reacties

Dirk van Zetten
Koop in heel Nederland vrijwillig de stikstofrechten, productoerechten en milieuvergunningen op! Blijf van de agrarische grond af!
+1
George
Quote Reactie van @Dirk van Zetten:
Blijf van de agrarische grond af!

Als ze zat geven zijn ze gewoon koopman.
+3
Erik1979.
@George ja, enige wat ze moeten doen is dat beroepsverbod er af halen. Dan is er niets mis met vrijwillig opkopen. Kunnen diegene die door willen mooi verplaatsen naar nieuwe bedrijven die alsnog willen stoppen. Beroepsverbod slaat nergens op
+2
hans1980
@Erik1979. Idd beroepsverbod??? Dat past bij criminelen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's tweede kamer en schaduw geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN