Illustratie van: Mengeledriver

Van der Plas op Russische tv: 'Dáár gaat Poetin mee aan de haal'

Caroline van der Plas blikt in gesprek met Pim Sedee terug op de tweet die zij vorige week verstuurde. Ze uitte kritiek op het bezoek van de Oekraïense president Volodimir Zelenski aan Nederland op 4 mei. Het zorgde er zelfs voor dat de BBB-leider op de Russische televisie werd besproken.

Deel dit topic

Reacties

Twentsch Land
Geen thema van maken, in die wereld op dat niveau is het vaak gebruik en misbruik maken van situaties.

De gemiddelde Rus weet drommels goed hoe Nederland denkt over de oorlog Rusland / Oekraïne
Julius
Quote Reactie van @Twentsch Land:
De gemiddelde Rus weet drommels goed hoe Nederland denkt over de oorlog Rusland / Oekraïne

Hoe zou de gemiddelde Rus dat moeten weten?
+4
HansBa
@Twentsch Land zou de gemiddelde Rus wel weten waar NL ligt?
Twentsch Land
Ja dat denk ik zeker wel.

@HansBa
+1
Erik1979.
@Twentsch Land de Russen kunnen de Nederlandse staatspropaganda wel kijken maar ik denk niet dat ze het verstaan dus waarschijnlijk weten ze niet dat veel Nederlanders de Russen behandelen als de niet gevaccineerden.
+4
diezel
Quote Reactie van @Erik1979.:
de Russen kunnen de Nederlandse staatspropaganda wel kijken

De Russen zitten in een dictatuur en wij in de EU mogen géén RT (russia today) meer kijken omdat de meerderheid hier denkt dat wij nog in een democratie leven. 😄
Beetje liggen zeuren over Stikstof en het grotere plaatje (nog) niet durven/willen zien. 😡
Onwetendheid is een keuze.
pieta
Quote Reactie van @diezel:
géén RT meer kijken

RT?
+1
ronald73
Twentsch Land
Niks te maken met gevaccineerd

Rusland zal zeker in media en scholen vertellen wie in HUN ogen betrokken zijn.

@Erik1979.
+1
Erik1979.
@Twentsch Land natuurlijk. Allemaal staatspropaganda. Net als hier in de westerse landen. Verschil is dat de Russen de westerse televisie kunnen zien en wij kunnen de Russische televisie alleen zien met truukjes met ip adressen omdat we bijvoorbeeld rt niet meer normaal kunnen ontvangen om dat wij westerlingen niet de propaganda van de Russen mogen zien. Wappie Familie kuit liet rt zien via hun website en zitten nu in de bak.
+3
Erik1979.
@Twentsch Land Wat ik bedoel met gevaccineerden is dat die als untermensch gezien werd en de Russen nu ook. Zelfs hier mag je schrijven dat je ze uitmoord tot de laatste toe😢
arie.j
Quote Reactie van @Erik1979.:
de Russen kunnen de Nederlandse staatspropaganda wel kijken

Je fantasie is weer groot genoeg,, natúúrlijk kunnen de Russen de Nederlandse taal......
En jij? Jij zult ook wel vlot Russisch spreken en schrijven 😒.....
Over de censuur in het huidige Rusland zullen we dan nog maar niet beginnen....
vpngids.nl/unblock/censuur/…
+1
Erik1979.
@arie.j Fantasie? RT had gewoon een Duitse zender....... En laat ik nu best goed Duits kunnen 🙈 Arie toch, wanneer zorg je er eens voor dat je goed geïnformeerd bent?!!!
Nevergiveup
Er waren de laatste tijd wel meer westerse kopstukken op de Rusische TV ....

Er waren ook Russische kopstukken op de NL TV.

Zo word het "framen" spelletje gespeeld in de "grote" mensen Wereld ....
+3
Erik1979.
Dat is mooi. Nu onze Caroline snel minister president maken. Kunnen we haar naar Rusland sturen met de vraag of ze eindelijk ophouden mensen te vermoorden. Rutte Kaag of andere oorlogsdrijvers hebben het respect allang verloren.
Bartlehiemboer
@Erik1979.
Ja, zover ik het begrijp van verleden en heden is Poetin niet zo verkeerd.
Het kwade is wat de media ons wil doen geloven
En wat Rutte en Kaag vanaf het begin gebruiken om alles wat fout gaat of waar ze geld voor nodig hebben ..
Rusland de schuld van alles geven.
Helaas voor de coalitie. Alles loopt niet volgens plan.

Heel fijn dat Carolien het allemaal inziet. Ik was haar met stemmingen even kwijt
Maar ik geloof weer in haar.
Ze neemt maar een Hema taart mee naar het gesprek met Poetin.
En wie weet kan ze een brug slaan.
Weet wel dat ook de andere Europese landen Caroliens hebben die de "leiders" van het land kwijt willen.
Wie weet krijgen we langzaam aan weer de normale mensen terug. Kunnen we weer normaal boeren en normaal voedsel produceren. Een oplossing voor de migratie en alles ziet er weer wat vrolijk uit.

Net Ongehoord nieuws gekeken. De emotionele boer die er in voor kwam....
Dat is wat momenteel het leven is. Ik blijf opstaan en het verhaal vertellen.
+4
Grasbaal
Quote Reactie van @Bartlehiemboer:
a, zover ik het begrijp van verleden en heden is Poetin niet zo verkeerd. Het kwade is wat de media ons wil doen geloven

Je lult weer lekker, een President in wiens opdracht er bewust bommen en granaten op burgerdoelen gegooid worden en alle andere is echt fout. En zo zal die oorlogsmisdadiger straks ook de geschiedenisboekjes in gaan.
Erik1979.
@Grasbaal een regering die tanks stuurt naar een atoommacht die is net zo fout als 80 jaar terug. Ze wagen het leven van heel Berlijn. Denk daar maar eens over. Je vecht niet tegen een atoommacht!
+1
Grasbaal
Quote Reactie van @Erik1979.:
Je vecht niet tegen een atoommacht!

Je geeft ze dan gewoon alles cadeau?. Gelukkig zijn er meer Atoommachten, en dat weten de Russen ook...
runnus
@Grasbaal dat geldt dus ook voor die Netanyahu van Israël
Bartlehiemboer
@Grasbaal

Ja, dank u wel.
Ik lul er maar wat in om, ik moet naar het gekkentehuis, ik ben een Wappie, ik ben pro Rusland??? ik word verwijderd.
Het is zo doorzichtig deze strategie om een anders sprekende in een hoek te drukken.
Maar dit mag. We hoeven niet allen met 1 mond te spreken en te denken.

Stiekem vind ik het wel heel fijn dat de BBB wat u hier op Prikkebord steeds hoog in het vaandel had...
Heeft laten zien dat ze verder kan kijken.

Hoe moet u hier nu mee om gaan?

Makkelijk om je af te geven op een simpel bio boertje die dit steeds al zegt.
Bennie Stevelink
@Bartlehiemboer In de Nieuwe Oogst van komende vrijdag staat een column van mijn hand waarin ik inga op het gedrag van Caroline van der Plas tav 4 mei. Ze krijgt er flink van langs. Je mag maar 2500 tekens gebruiken voor een column, het is dus vrij kort, anders had ze er nog meer van langs gekregen.
Nevergiveup
@Bennie Stevelink Heeft
U zoveel hekel aan haar en niet tegen de huidige Heersers ?
Bennie Stevelink
@Nevergiveup Ik was heel blij met de grote verkiezingsoverwinning van BBB. Dat Caroline op 11 maart niet aanwezig was in Den Haag gaf mij vertrouwen dat ze een verstandig bestuurder zou zijn. Vanwege het gedrag ten aanzien van 4 mei viel dat vertrouwen weg. Als BBB nu definitief niet weer naar de FDF/FvD achterban lonkt komt het vertrouwen na verloop van tijd misschien weer terug.
+3
Nevergiveup
@Bennie Stevelink ok , heb niet ervaren dat ze naar 2 genoemden lonkt , volgens mij vaart Caroline 100% haar eigen koers. Dat de andere 2 gebruik maken van het grijze overlappende gebied kan ze ook niets aan doen.

En dat van 4 mei zal de meeste BBB stemmers de juiste beslissing vinden , dat het zo "anti Zelenski , pro Putin" ge framed word kan Caroline niets aan doen.
Bennie Stevelink
@Nevergiveup Caroline van der Plas riep boeren op om op 4 mei de vlag goed te hangen. Tegelijk had ze er begrip voor wanneer mensen dat niet deden. Daarmee gaf ze aan dat 4 mei van een beperkt belang was. Toen Zelensky op bezoek kwam was 4 mei zo belangrijk en heilig dat dit niet op 4 mei kon. Zij bleef demonstratief weg.

Deze tegenstrijdigheid valt samen met die van de FDF/FvD aanhang. Daar vinden ze hun eigen situatie vergelijkbaar met mensen in de oorlog wat ze tot uitdrukking brengen door ook op 4 mei de vlag op de kop te laten hangen.
Onder de FDF/FvD aanhang is veel Poetin-liefde wat tot uitdrukking komt door afkeer van Zelensky.

De tegenstrijdige houding van Caroline van der Plas tav 4 mei sluit dus naadloos aan bij de sentimenten van de FDF/FvD aanhang.
Ik ben er van overtuigd dat Caroline van der Plas dit bewust heeft gedaan om verbinding te leggen met de FDF/FvD aanhang om daar stemmen vandaan te halen.
+4
de jonge
@Bennie Stevelink ach ach , het word met de dag vreemder met jou, en maar polariseren en maar stigmatiseren en demoniseren, maar als de vraag komt wat fvd en fdf voor gevaarlijks in het zin hebben en of je daar even voorbeelden van wilt sturen ben je nooit thuis. Hou er toch eens mee op man, het word gewoon zielig onderhand
+4
Frans1
@Bennie Stevelink Wat een nare ideeen hou jij er op na. Altijd een grote mond over complottheorien en wappies, en dan sabel jij zo'n oprechte vrouw als Caroline zo neer. Bah. Een krijgsheer ten top
+3
@Bennie Stevelink Bennie ,die Zelensky is net zo,n groote boef als Poetin ,en wij trappen als EU er nog in ,,Zelensky van dat corrupte land heeft maar 1 doel ,om lid te worden van navo en EU,hier wordt de rode loper voor hem uitgelegd,miljarden neemt ie mee voor oorlogs doeleinden ,terwijl we hier zowat op zwart zaad zitten en onze eigen bevolking worden zometeen de belastingen flink verhoogd ,buiten aldat gepeupel wat er binne komt in Nederland,we gaan zo met z,n allen de bietenbrug op met zo,n kabinet en regering.Meng je als Nederland niet in een wespen nest.
+3
Albert Altena
@Bennie Stevelink Als haar uitspraak je denkwijze over iemand zo veranderd, zegt iets meer over jezelf.
+2
Rene2001
@Bennie Stevelink Het feit dat van der Plas zich excuseerde voor haar afwezigheid doet jou besluiten om flink tekeer te gaan.
Bijzonder knappe prestatie
Wat zou je gedaan hebben wanneer ze zich niet excuseerde en er niet bij was geweest?
Was je dan helemaal door het lint gegaan?
+5
de jonge
@Rene2001 ze heeft op trouw oid een hele uitleg gegeven en ook wat er met haar woorden is gebeurd, eigenlijk wat er dus constant gebeurd bij bepaalde partijen,woorden uit context trekken etcetc. zelfs bennie doet blijkbaar mee aan het opruien en demoniseren en framen tegen een bbb. hoe erg is dat,omdat ze een eigen mening heeft en daarvoor uit komt. 1 van de weinigen die nog opkomt voor de sector gaat bennie nog even lekker de grond in trappen, wat is er dan gebeurt met de hersencellen vraag ik mij af. de man van het polderen en schipperen en meedenken en meewerken gaat een bbb dus blijkbaar afvallen..
de jonge
+2
Erik1979.
@de jonge deugmensen kunnen niet anders meer als verder gaan in hun fantasie wereld. Zelfs Eva Vlaardingenbroek wordt helemaal gedemoniseerd terwijl ze wereldwijd de problematiek van de Nederlandse boeren op de kaart zet. Ik hoor haar zelfs regelmatig en best wel goed Duits de problematiek uitleggen. Ook ongehoord wordt zwart gemaakt. Gisteren weer een geweldige uitzending geweest. Maar het moet van de tv af. We weten waarom.
+1
Rene2001
@de jonge zelfs bennie doet blijkbaar mee aan het opruien en demoniseren en framen tegen een bbb. hoe erg is dat

Hoe erg dat is mag iedereen voor zichzelf bepalen
Hoe erg is het dat mensen trots zijn op zichzelf wanneer ze dat doen?
+3
t zal wel
@Bennie Stevelink man wat weet jij alles altyd zo goed. je begint steeds meer op je neef te lijken. jou visie is de ware. tis beter een mening te baseren op waar iemand voor staat en niet op een actie die jij niet goed vind en dan het vertrouwen meteen verliezen. zeker ook geen lto aanhanger meer...
+2
Twentsch Land
Vanwege het gedrag ten aanzien van 4 mei viel dat vertrouwen weg. Als BBB nu definitief niet weer naar de FDF/FvD achterban lonkt

Die conclusie naar een mening is toch wel een paar straten te ver.


@Bennie Stevelink
+2
Erik1979.
@Bennie Stevelink ik neem jou en de nieuwe oogst niet echt serieus. Van mij mag je er iedere dag inschrijven. Als je er ook nog geld voor krijgt is het helemaal goed. Maar denk niet dat er veel mensen niet weten dat jij van geopolitiek ook niet eens iets verstand hebt. ( Net als ik btw)
Realisme
@Bennie Stevelink Hilarisch 🤣
Bartlehiemboer
@Bennie Stevelink

Natuurlijk ga ik dit lezen.
Ik lees graag van veel mensen een mening.
Positief of negatief. We moeten allen door dit leven op deze wereld.
Het zou mooi zijn als we allen meer verbinding zouden maken.
Maar als we hier op Prikkebord elkaar al steeds zitten te polariseren.
Dan zal het heel moeilijk worden om nader tot elkaar te komen. En zullen we geen oplossing vinden.
Ieder kiest zijn eigen route zo. Tja, daar profiteert het doel van het Wef van.
Het is ook de reden dat al die ministers van Landbouw niets doen met alle voorstellen en goede ideeen.
Rekken, rekken en het "probleem" lost zich zelf op den duur wel op.
Steeds meer boeren zien dit.
Helaas vaak met emotionele afloop
+11
George
Quote Reactie van @Bennie Stevelink:
In de Nieuwe Oogst van komende vrijdag staat een column van mijn hand waarin ik inga op het gedrag van Caroline van der Plas tav 4 mei. Ze krijgt er flink van langs.

Tjongejongejonge daar zitten ze met zijn allen op te wachten , de oude LTOertjes die dat clubblad nog lezen vol onzinnige columns van mensen die denken overal verstand van te hebben en denken dat alleen hun mening relevant is in deze wereld.
+8
matt
@Bennie Stevelink het is dus vrij kort
Ik ga toch proberen,er mijn kont mee af te vegen 🙂))
+10
weurding
@matt als het papier net zo sterk is als de columns mag je je handen wel stevig wassen
+2
Frans1
@weurding 🤣🤣
+1
George
@matt Dat gaat mij niet lukken , ik krijg dat clubblad van die gladjanussenclub niet.
Maar ik wil ook niet besmet worden door de letters op dat papier. Ik vind gewoon de echte Page veiliger😂
+1
weurding
@George A merken wa😄
Bennie Stevelink
Quote Reactie van @Bartlehiemboer:
Ja, zover ik het begrijp van verleden en heden is Poetin niet zo verkeerd.

Vrijwel ongetrainde dienstplichtigen met slechte uitrusting naar het front sturen met in de achterhoede misdadigers uit de gevangenissen die terugtrekkende soldaten in de rug schieten.
Als je alleen al ziet hoe onverschillig de eigen soldaten over de kling worden gejaagd. Nee, hij is zo kwaad nog niet?
+3
Bartlehiemboer
@Bennie Stevelink
Ik denk dat u geen kinderen hebt?
Door deze gecreëerde oorlog moeten onze 5 kinderen die rond de 18 jaar zijn strak aan dit front staan.
Er is geen onderscheid meer tussen jongen of meisje. Met 17 jaar krijgen ze bericht dat ze opgeroepen kunnen worden. U denkt dat ik niet aan al die mensen aan het front denk?
Ik denk vooral aan de mensen die deze oorlog gecreëerd hebben om hun doelen door te drukken. Deze mensen zouden aan het front moeten staan maar deze mensen hebben allang hun schulkelder met voedsel voor 10 jaar liggen. Bij echte nucleaire dreigng zitten deze mensen wel een paar jaar ondergedoken. De mensheid interesseert ze niets. En dat begint bij de boeren die de mens met voedsel wel in leven wil houden. Daar moeten ze van af.
+5
de jonge
@Bennie Stevelink dan had je beter een column over het cda kunnen schrijven,die willen namelijk de dienstPLICHT weer invoeren... en weten allemaal waarom, maar dat boeit je dan blijkbaar weer niet. En net zoals bartlehiemboer zegt met het gelijk maken van jongens en meisjes kunnen waarschijnlijk de meiden ook naar het front gestuurd worden, voor oorlogen waar die verhipte rechtsen en wappies steeds tegen zijn.. Het zijn oorlogen tussen leiders van landen die meer macht willen hebben en ik ben niet van plan om daarvoor mijn kinderen te offeren,als ze oorlog willen sturen ze hun eigen kinderen er maar heen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's caroline van der plas , caroline , poetin en nederland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
49
DEELNEMERS
23
WEERGAVES
4.070