Boeren mogen nu uitgekocht worden, maar hoe bepaal je de waarde van hun bedrijf?Quote:
Na groen licht van Brussel kan het kabinet door met de plannen om boeren uit te kopen. Maar het bepalen van de waarde van een boerenbedrijf is zo eenvoudig nog niet

Deel dit topic

Reacties

+5
John Spithoven
Een voedselproducent (of grondstoffenproducent voor voedsel) een beroepsverbod geven....het zal wel een welvaartsziekte wezen......die op den duur met vele slachtoffers zal moeten worden bekocht.....en dan is de media, de politiek, de bevolking , ja zelfs je belangenbehartiger ook nog (gematigd) positief.

Het is het zelfde gevoel wat mij deze week betrof toen Zelenski op dodenherdenking om wapens kwam vragen...... en dan een meerderheid van de volksvertegenwoordiging ook nog in het gelid staan.....respect voor BBB voorvrouw met met respect haar rug haar rug recht hield!
weurding
Paul woont hier in t dorp
sorry
Iedereen het kwin handboek in h

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's kopen , groen , brussel en boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
1.542
TREFWOORDEN