Omgekeerde vlaggen langs A7 bij Marum toch weg voor dodenherdenking. Boerin gaat overstag

Eind goed, al goed:

Veehouder Van der Heide uit Trimunt bij Marum is toch van plan haar omgekeerde vlaggen een dag weg te halen voor de Dodenherdenking.

Deel dit topic

Reacties

+1
Frederika
Mooi laten hangen de regering is nog geen cent verändert
+7
cjw73
Gewoon respect voor de gesneuvelden. Weg met die dingen.
de jonge
@cjw73 zo raar als het klinkt,maar de gesneuvelden merken er niets meer van....
+1
bio boer
@cjw73 juist laten we ons verstand gebruik haal ze weg of draai ze om doe ze half stok
+3
de jonge
En die mensen die gesneuveld zijn,hebben niet gevochten voor een land wat ze nu aan het creeeren zijn, juist in en na de oorlog waren de mensen blij met de boeren en wilden ze nooit honger weer, met dat beleid wat nu gevoerd word komt er juist weer honger.
+1
casev2
Het zal wel aan mij liggen, maar hier in de wijde omgeving zijn verreweg de meeste vlaggen al weggehaald, en die er nog staan hebben het rood weer bovenin.
+1
Grasbaal
@casev2 Heb de laatste dagen aardig wat door Nederland gereden, veel vlaggen hingen weer R-W-B - langs de A6 50/50, t blijft een bijzondere situatie...

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's boerin en vlaggen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN