Provincie ondersteunt Natura 2000-zuivel in Overijssel



Quote:
Provincie Overijssel, ikwileerlijkezuivel.nl en inkooporganisatie Superunie gaan samenwerken om Natura 2000-zuivel in Overijssel op te zetten. De partijen ondertekenden woensdagmiddag hiervoor een overeenkomst op een boerderij in Natura 2000-gebied Springendal en Dal van de Mosbeek in Hezingen.

Deel dit topic

Reacties

+2
demelkboer
Schiermonnikoog 2.0
Weidezicht
Zijn concepten, niche markten, die prima kunnen slagen bij een individuele boer in zijn eigen landwinkel. Zal in de grote winkels geen schapruimte krijgen naast A merken, eigen merken, biologisch, streekprodukt enz. Of alle winkels moeten hun schapruimte verdubbelen, en een houdbasrheid van 30 dagen.
weurding
Melk is melk, ziet straks door de bomen het bos niet meer

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's boerderij , samenwerken en overijssel geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0