Je uier bungelt als een skippybal tussen je achterpoten

Wanneer voelt een dier zich wel? Voor Anna Krijger, campagnecoördinator bij Stichting Animal Rights, is dat niet het geval in de bio-industrie van vandaag. Dierenwelzijn is voor haar een tussenstap, op weg naar dierenrechten, verankerd in de grondwet.

Deel dit topic

Reacties

+2
weurding
Sentimenteel geneuzel, zo kun je bij alles in het leven wel een verhaaltje verzinnen, de mens hoeft echter niet zwanger te worden om "uier" te krijgen😅
Jannus
@weurding Heeft die vent van haar niets tussen de benen
+2
weurding
@Jannus Heb niet gekeken.....😅
+3
Weidezicht
Ik zie ook wel eens wat bungelen op hoogtes die niet helemaal de juiste zijn.
+2
Nevergiveup
Ze zijn helemaal de weg kwijt, lijkt wel een secte , daar wil toch niemand meer zijn stem kwijt , laat ze dan oa. eerst de giraf eens nader bekijken , zo'n lange nek is toch een levens straf voor zo'n dier ,moet bijna de poten breken om water te drinken , of een kameel met die vet bulten op de rug is toch zielig ....
+1
j h p
Stikstofrechten, fosfaatrechten, varkensrechten, kippenrechten, dierenrechten, probeer dat maar eens in Afrika uit te leggen waar een mens minder rechten heeft dan Tjeerd de Groot z'n gestreste wormen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's dierenwelzijn en uier geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN