Extra pakket maatregelen dicht gat tot klimaatdoel 2030Quote:
Klimaat- en energieminister Jetten heeft vandaag namens het kabinet extra maatregelen aangekondigd om de klimaatdoelen in 2030 te halen. Met dit pakket maakt Nederland in een keer de benodigde inhaalslag, worden de lusten en lasten zo eerlijk mogelijk verdeeld en de groene economie van de toekomst versterkt. Van alle sectoren wordt een extra bijdrage gevraagd. De maatregelen zorgen voor een extra uitstootvermindering van circa 22 megaton, waarmee de doelstelling van 55%-60% minder CO2-uitstoot in 2030 ten opzichte van 1990 naar verwachting gehaald wordt.

Deel dit topic

Reacties

Nevergiveup
4-6 cent per liter bij de benzine , daar gaan de mensen echt veel minder door rijden , zo word CO2 reductie gehaald , zeker omdat openbaar vervoer goedkoper word .......
+1
Nevergiveup
@Nevergiveup Welke stelling is onjuist in het bovenste ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Theo61
@Nevergiveup Wij rijden geen meter minder en de kachel blijft hier gewoon zorgen dat het behaaglijk is.
George
@Theo61 Hier zal het niet anders zijn , de kachel zal blijven branden en het zal binnen lekker warm zijn. Tja en wat betreft auto ben ik er niet aan uit. Ik heb stroom genoeg met mijn zonnepanelen , alleen die actieradius van een i4 vind ik nog minnetjes.
+1
Jawis
@George het doel is meer geld om aan de groene fantasie uit te geven
+3
Erik1979.
Klimaat doel 2030 is dit een forum voor complot denkers?
+1
hans1980
Was het maar 2031 dan alle crisissen voorbij
+2
de jonge
@hans1980 nee hoor,dan gaan we naar 2035, naar 2040 ,2045 en 2050 en dan is de wereld gered doordat we in nederland zo ons best hebben gedaan, alle bedrijven naar het buitenland zijn gegaan en de mensen in 15 minutensteden wonen waar ze alles bij de hand hebben en bij weer een pandemie ze je makkelijker kunnen afsluiten van de buitenwereld...Lekker alles op een kluitje gooien zo verspreiden ziektes zich ook makkelijker
Grasbaal
Jan P is trots:


stefanus
@Grasbaal In het plan gaan ze ervan uit dat er nog een uitvinding gedaan wordt hoe stroom duurzaam op geslagen kan worden, mooi hoe theorie en praktijk niet altijd samen gaan.
+1
Jawis
Ik heb zin in hun kopjes op tv na de volgende verkiezingen.....als iedereen heel blijft...
+1
hans1980
China wil nog 700!!! Nieuwe kolencentrales openen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's economie , toekomst , co2-uitstoot en nederland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nรฉt dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
12
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
1.447