Alles over grond - en oppervlaktewater kwaliteit - Stichting Agrifacts

Afgelopen week heeft Stichting Agrifacts in een drie tal artikelen op basis van aangeleverde data uit Brussel geanalyseerd hoe Nederland het 7 de actie programma nitraat en de daarmee opgelegde Derogatiebeschikking naar haar hand heeft gezet. De Nitraatrichtlijn en Kader Richtlijn Water zijn fors misbruikt om uitvoer aan het regeer akkoord te geven.

stichtingagrifacts.nl/

In de laatste drie artikelen in de link wordt duidelijk weergeven hoe de Nederlandse overheid Brusselse richtlijnen misbruikt.

We roepen elke bestuurder op (eerste en tweede kamer, provincie bestuurders, gemeente bestuurders, waterschapbestuurders en sector/ketenpartijen) om hier notitie van te nemen.
Vanaf nu is dit dossier voer voor advocaten.

Deel dit topic

Reacties

+2
hans1980
Dit moet stoppen
Hoop dat lto eens een keer de kant vd boeren kiest
+3
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @hans1980:
Hoop dat lto eens een keer de kant vd boeren kiest

Zoveel humor zo laat op de avond 😁
+3
John Spithoven
Gaat niet alleen om LTO. Alle sector en keten partijen zullen , willen ze de sector een dienst bewijzen, hier vragen over moeten stellen. Eerst duidelijkheid verzoeken alvorens men verder praat. En jullie zullen jullie bestuurders daar op kunnen attenderen.
+1
rene-de-jong
Een ieder kan zijn/haar provincie hier op attenderen, de besluiten over provinciaal PLG zijn daar onederin de trechter en de meesten weten echt niet waar ze het over hebben.

Ik heb inmiddels Fryslan (FPLG) weer gemaild, ze kennen mijn mailadres inmiddels 😀

"Aan de slag met het gebiedsprogramma" zo stond er in de laatste mailing van FPLG

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's water , voer , overheid , grond , brussel , tweede kamer , nitraat , nitraatrichtlijn en nederland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0