Route Landbouwakkoord geplaveid met onrust - Achtergrond Stikstof Stemming

Duidelijkheid, zekerheid en rust, dat moet het beoogde Landbouwakkoord volgens landbouwminister Piet Adema brengen. De website van het Landbouwakkoord geeft dat in ieder geval aan. De weg er naartoe is geplaveid met onduidelijkheden, onzekerheden en onrust. Bij tijd en wijle kookt de overlegketel ook flink over. In onze wekelijkse rubriek Stikstof Stemming geven we op onze eigen wijze een impressie van de stikstofcrisis.

De vele nieuwe plotwendingen slorpen inmiddels bijna de volledige aandacht van de bewindsman op. Hij zegt er zelfs de broodnodige overleggen met de Europese collega's en leden van de Commissie voor af. Nog even en hij is alleen nog een minister van akkoorden, die steeds weer uit zijn vingers dreigen te glippen.

Deel dit topic

Reacties

+6
John Spithoven
Wederom een mooi opinie stuk van Klaas.

Landbouw Akkoord staat inmiddels synoniem voor overleggen met nachtelijk verblijf in luxe resorts met ( bij wijze van spreken) kaviaar, exclusieve whisky en ander vertier.....niets mag het aan ontbreken om met name de hoofdtafel te pleasen voor een op de golven (leugen) meedeinend akkoord....en de boer scheelt ze weinig.

Ik zal morgen incl alle bewijs uitleggen waarom ik recht van spreken heb. Stikstof, water, klimaat, niets gebasseerd op feiten maar alles op aannames om wensdenken te realiseren.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's piet , stikstof , website , stikstofcrisis , piet adema en landbouwakkoord geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0