MOB in bezwaar tegen afwijzen handhavingsverzoek vliegvelden



Quote:
Medio maart besloot minister Christianne van der Wal Schiphol, Zestienhoven en Welschap niet te houden aan de stikstofwetgeving. Het vliegverkeer mag daarom doorgaan met de uitstoot ondanks het…

Deel dit topic

Reacties

Bioepz
Zonder aanzien des persoon 👍
kanniewaarzijn
De "recht"ers komen steeds meer klem te zitten. Toch bedenken ze wel iets waardoor de uitstoot van vliegvelden wel meevalt.
spotmelker
@kanniewaarzijn ze gaan van 4 naar 5 decimalen achter de komma, dan is er vast geen significante invloed meer 😄
de jonge
Ik heb zo een vermoeden dat de mob dit toevallig gaat verliezen...Update 21 april 2023 om 16:00 uur
Zojuist is bekend gemaakt dat dit bezwaar niet in een zitting zal worden behandeld, maar schriftelijk wordt afgedaan. De slager gaat het eigen vlees keuren, dus zal het met alle waarschijnlijkheid weer de gang naar de rechter worden.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's uitstoot , schiphol , christianne van der wal , mob en van der wal geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0