Opnieuw CDA'er weg uit Tweede Kamer: Jaco Geurts naar Maasdriel

Weer een, Jaco was een goeie landbouwvertegenwoordiger:

In een week hebben al twee CDA-Kamerleden gezegd dat ze een andere baan hebben gevonden.

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

+2
BertK
Iets met toekomstperspectief, maar dan zonder brief van het kabinet?
Brutus64
Eline Vledder is de volgende op de lijst, boerin en huidig statenlid in Drenthe
Albert Altena
Hij zal wel denken: Dit kan ik nu krijgen en over een poosje sta ik met Kamerwerk toch op straat.
+2
Cvroegejr@online.nl
Baantjes worden wel goed verdeeld in het kartel
familie pelle
Grasbaal
Quote:
Jaco was

Inderdaad was. Laatste jaren was hij onzichtbaar en tandenloos. De meeste vertrekkende cda-ers kiezen liever voor een vertrek door de voordeur ipv flink op de trom roffelen en binnen het cda de gewenste koerswijziging voor elkaar te krijgen. Je kunt het ook laf noemen.
Herbert
@familie pelle die mening heb ik ook wel gehad, maar het is nu toch ook wel duidelijk dat het CDA gewoon compleet de weg kwijt is. Von Martels was ook een teleurstelling, maar werd achteraf ook gewoon compleet tegengehouden door het CDA. Zal met Jaco de laatste jaren niet anders geweest zijn.
Realisme
@Herbert sla je volledig de plank mis als ik zo vrij mag zijn😇 Geurts heeft Boswijk de landbouw portefeuille toegestopt omdat hij wist wat er verteld moest gaan worden en hij dat niet geloofwaardig zou kunnen doen, maar absoluut niet omdat hij er niet achter stond. Geurts is sinds de laatste verkiezingen fractiesecretaris dus weet overal vanaf en heeft overal een vinger in de pap.
Herbert
@Realisme oh ja zo ver heb ik mij er ook niet in verdiept dus zou zo maar kunnen. Het CDA is voor mij sws klaar en heb het afgelopen jaar ook aardig wat mensen ervanaf gepraat daar nog op te stemmen.
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Realisme:
Geurts heeft Boswijk de landbouw portefeuille toegestopt omdat hij wist wat er verteld moest gaan worden en hij dat niet geloofwaardig zou kunnen doen,

Juist. Blijkbaar kon hij het voor zichzelf wel verantwoorden om achter deze plannen te staan, als hij een ander maar het woord hierover liet doen. Slappe hap.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0