Extern onderzoek fouten RIVM eindelijk aanbesteed

Adviesbureau AEF (AnderssonElffersFelix) in Utrecht heeft de opdracht van het ministerie van LNV gekregen om een extern onderzoek te doen naar de rekenfouten...

Deel dit topic

Reacties

+1
hypotheekboer
"Andersson Elffers Felix (AEF) heeft als adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken bijna veertig jaar ervaring in het publieke domein. We ondersteunen overheden, publieke en private organisaties bij complexe, gevoelige en impactvolle maatschappelijke opgaven. Dat doen we met hoogwaardig onderzoek, advies en begeleiding bij verandering. Onze drijfveer daarbij is om continu te werken aan een sterke publieke sector en een beter Nederland. Onze drijfveer daarbij is om continu te werken aan een sterke publieke sector en een beter Nederland. Onze adviseurs zijn in hun element waar nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden, strategische belangen spelen en veel verschillende partijen betrokken zijn."

Dan weten we toch de uitslag al?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lnv , rivm en Utrecht geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN