Cda en ja knikker de groot...

Cda en d66 zitten op 1 lijn.
Kijk naar de ja knikker Tjeerd de Groot op de achtergrond.
Wie voert wie aan?

Deel dit topic

Reacties

Putjeschepperr
Ze verplaatsen het accent wat naar water en klimaat om maar toch hun zin te krijgen.
+1
de jonge
@Putjeschepperr jup niet alleen de grond wordt ""omgekat"" zelfs de debatten worden al ""omgekat"" alles om hun doel te halen en zoals in mijn ogen pvdd de grootste aanvoerder is, die wil de hele dierhouderij eruit, 0,00000. en laten we eerlijk zijn dit is ook het doel van meer partijen en dan maar steeds gaan roepen dat de landbouw failliet is. Degenen die zorgen dat de landbouw failliet gaat is juist de politiek!!
+3
producent
Met een coalitie overleg heeft meneer de Groot duidelijk gemaakt dat ze het stikstofcrisis debat niet meer gaan winnen, dus moet het over een andere boeg.
Boswijk deed het volgens de Groot zeer goed, hij kon niet stoppen met instemmend knikken.
Het CDA ( Boswijk ) verliest hier het laatste beetje gezag.
+1
cs-agrar
Quote Reactie van @producent:
Boswijk

vindt ook dat er een N-probleem is. Dat die doelen niet realistisch zijn, tja maar die staan er nu eenmaal.. Boswijk laat de trein gewoon rijden, wetende dat er een crash komt. en wie er in zit, nou jammer dan
+2
weurding
Geurts gaat ook uit 2e kamer, wordt burgemeester maasdriel
+1
Braboboer
@weurding

Hij verlaat het zinkende schip.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's cda , d66 en de groot geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN