Grote politieke spanning in debat over stikstofgelden: ‘Het is het CDA die het land gijzelt’

De Tweede Kamer debatteert woensdag met stikstofminister Christianne van der Wal over de 24 miljard euro die het kabinet heeft gereserveerd voor de aanpak van de stikstofcrisis. Het dossier staat onder grote politieke spanning, nadat het CDA aankondigde opnieuw te willen onderhandelen over 2030 als deadline.

Deel dit topic

Reacties

Jawis
Apart. Bleker, kalden, van der tak en roy meijer zijn allen van het cda en toch lukt het niet voor de buhne om een akkoord te bereiken?
Boswijk spartelt in het debat.....
Dat akkoord komt er dankzij cda....
Bekkink
Stekker er gauw uit trekken
+1
rene-de-jong
Het zoet - zuur volgens Boswijk

CDA = LTO en LTO = CDA

Luister vanaf 1.30 maar eens goed waarom Derk het coalitie akkoord eigenlijk een heel goed akkoord vind.

Het lijkt er op dat alle feiten omtrent Aerius/OPS relatie schade en natuur en meest recent het boek van Arnout Jaspers (is eigenlijk verhaal wat Nico Gerrits al jaren schrijft), alle feiten dus die anders beweren lijken volledig aan het CDA voorbij te gaan.
Het stribbelen over 2030-2035 is dus voor de bühne

En dit is eigenlijk het zelfde als wat je bij LTO hoort, het lijkt alsof alle zaken die bijvoorbeeld STAF uit heeft gezocht niet bij terecht komen, ze gaan tekenen bij het kruisje.

Tja als je dit je woordvoerder (Tak) allemaal laat zeggen en doen, wat volgens de schapenboer (Agractie) de leden van LTO (ook) niet eens willen dan is er toch iets goed mis in de structuur bij de LTO.
rene-de-jong
@rene-de-jong Alle feiten op een rijtje gezet dan kun je met geen mogelijkheid instemmen met dit gedrocht van een coalitieakkoord, maar ja dat zeiden we ook bij de WSN; niet doen

Vanavond bij VI Arnoud Jasper, waar hij eigenlijk dagelijks bij nieuwsuur zou moeten zitten of nog beter in de kamer vandaag
hans1980

BertK
24 miljard is over de balk gegooid geld.
Zorg voor een goed verdienmodel met een toekomstperspectief, zorg voor een gelijk speelveld voor de buitenlandse concurrentie (zelfde eisen) en de Nederlandse boer maakt het wel voor mekaar. Dus geen gezeik over stikstof, dat doen ze in echte landen ook niet en laat de economie binnen randvoorwaarden die voor iedereen gelden (!) gewoon zijn werk doen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's cda , tweede kamer , spanning , stikstofcrisis , stikstofminister en christianne van der wal geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0