KIJK LIVE: Van der Plas en Timmermans reageren na stikstofgesprek

BBB-leider Caroline van der Plas kreeg dinsdagochtend een bezoek van Frans Timmermans. De Eurocommissaris was in Den Haag om met haar te praten over stikstof. Verslaggever Pim Sedee vangt de hoofdrolspelers op na afloop.

Video: telegraaf.nl/video/870563910/…

Deel dit topic

Reacties

Putjeschepperr
Er wordt toch gepraat in de achterkamers of we na 1 mol kunnen gaan?
+2
demelkboer
Het nrc verhaal over dat heel Nederland leeg moet en emancipatie nog haal je de kdws niet heeft de panelen dien schuiven.

Je kun wel miljarden in boeren op ruimen stoppen maar dan nog heeft Nederland een probleem.

Maar niet te vroeg juichen: als de landbouw onder het stikstof juk uit komt krijgt het landbouw akkoord een nog grotere lading.

Het gevecht om de ruimte blijft

#hetgaatomgrond
Nevergiveup
П??👏👍💪
j h p
Wat zegt die kabouter nou, dat achteruitgang van natuurgebieden een bedreiging kunnen zijn voor de volksgezondheid? Volksverlakkerij zijn ze wel goed in daar in Brussel.
Nevergiveup
@j h p tja , er gaan 10 tallen miljoenen mensen dood aan honger, en de agrariërs willen ze ruimen ..... 🤷

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's timmermans , stikstof , den haag , caroline van der plas en caroline geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
1.783