‘Zolang iedereen vliegt, snap ik niet dat alleen de boeren in de verdomhoek moeten’

Journalist Ellen Willems van De Gelderlander loopt vier maanden met hond Mick met veel omwegen van Winterswijk tot Wageningen. Ze wil zien hoe klimaatverandering er van dichtbij uitziet. Op de tweede etappe van haar klimaattocht belandt ze aan de keukentafel bij boerenfamilie Reinders en zoekt ze met ecoloog Wieger Wamelink naar anemonen.

Deel dit topic

Reacties

weurding
De weelde is de meesten naar het hoofd gestegen, en men wil niet terug, energieverbruiken rijzen ook de pan uit, en wat is er dan makkelijker tegen een kleine bevolkingsgroep te trappen die in de 1e levensbehoefte voorziet
+3
Albert Altena
@weurding Het is de schuld van de media die boerenverstand geen ruimte geeft.
Nou zult u denken dat het kabinet toch verantwoordelijk is.
Dat zijn een stelletje praatjes makers die alles doen om maar stemmen te winnen en bang zijn voor die media.
Laat de politieke aardverschuiving hen echter doordringen dat een land geregeerd moet worden ipv. populistisch te zijn.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's klimaatverandering , hond , schiphol , ecoloog en boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0