Illustratie van: ZetorTwente

Kleine hokken, onveilige situaties en overal poep: 'probleemboeren' kunnen ongestraft hun dieren blijven verwaarlozen

Onder toeziend oog van de NVWA kunnen 'probleemboeren' soms jarenlang doorgaan met het verwaarlozen van hun vee. Tot frustratie van inspecteurs zelf: "Er verandert niets."

Deel dit topic

Reacties

-Jan-
Het framen met ouwe koeien is opnieuw begonnen,bekijk de woonomstandigheden van arbeidsmigranten eens
+2
Limootje
@-Jan- Staan ook foto's bij van diersituaties waar ik ook aardig misselijk van wordt als veehouder.
Mkl87
@Limootje ja maar wie is hier dan debet aan? Je kunt zeggen de veehouder, maar als ze zo iemand jaren laten tobben dan schieten ze zelf tekort in handhaving. Dit gaat niet over iets incidenteels, maar enkele gevallen die nergens om geven en keer op keer de fout ingaan. Daar mogen ze wat mij betreft best wat harder optreden. In zulke gevallen zijn linksom of rechtsom alleen maar verliezers.
+1
-Jan-
@Limootje keur niet goed hetgeen ik zie maar ik hoef maar de kadavers in de ovp te zien en zet de nvwa op de lijst met het grootste boterkanon op hun hoofd

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's dieren , nvwa en vee geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN