Van der Wal: blijf gewoon aan de slag met stikstofbeleid

DEN HAAG (ANP) - Natuur - en stikstofminister Christianne van der Wal zegt zich weinig aan te trekken van het gedoe rond de stikstofdoelen in het coalitieakkoord. "Hier staat een minister die gewoon aan de slag is en blijft", zei zij donderdag voorafgaand aan de ministerraad. "Ik ben nu bezig met 2025". In dat jaar is het eerste meetmoment voor de stikstofaanpak van het kabinet.

Deel dit topic

Reacties

+5
Melkboer16
Na Pasen en voor Pinksteren staat ze gewoon weer achter het aanrecht.
Dit omhooggepamperd hockeymeisje kan beter de tuin en het huis een beetje aan kant gaan houden!
Wil graag lekker belangrijk zijn, nou dat is voor haar IQ ook genoeg
mlkvhoudr
Feitelijk zou het pas nieuws zijn als ze niet werkte voor haar geld, dus een minister die een sabatical van 2 jaar neemt voor ze aan het wachtgeld gaat dat zou pas nieuws zijn, maar goed het is tegenwoordig dus nieuws dat iemand doet waar ze voor betaald word
+1
kanniewaarzijn
@mlkvhoudr Regeren is iets anders dan met oogkleppen op je zin doordrammen.
+4
mlkvhoudr
@kanniewaarzijn ik heb in de loop der jaren geleerd dat een hekel aan iemand hebben een vrij zinloze bezigheid is, als mevrouw van der wal vertrekt komt er wel weer een nieuwe, dus het heeft geen enkele zin om je te ergeren aan het pedante gedrag van mevrouw van der wal, en toch doe ik t ook 🤦
+2
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @mlkvhoudr:
en toch doe ik t ook 🤦

Wat is je punt? Gedeelde smart is halve smart? 😂
demelkboer
@mlkvhoudr niet druk maken over dingen waar je geen invloed op hebt
sjuu
Wat gaan we meten dan? Valt er wat te meten.
+1
nitevd
""Ik ben nu bezig met 2025". In dat jaar is het eerste meetmoment voor de stikstofaanpak van het kabinet". Dat mens liegt net zo hard als Rutte. Er wordt helemaal niets gemeten, niet nu en ook niet in 2025. Er wordt tegen 2025 hooguit een uitdraai van Aerius gemaakt en t.z.t. vergeleken met 2019 of zo. Dat is op zich al een appels versus peren vergelijking met alle updates die Aerius jaarlijks krijgt. Dus hoe kun je daar nu in hemelsnaam al mee bezig zijn als minister (die tegen die tijd hopelijk al twee jaar met iets totaal anders bezig is dan stikstof).
HansBa
@nitevd 2025 is het eerste meet moment hoeveel boeren er geruimd zijn door de stikstof onzin.
Jawis
@HansBa ze bedoeld vast eerste 0 meting
LeoT
WIU
jan 10
Ze blijft rustig doorspelen in het orkest,terwijl het schip zinkende is.
Heel verstandig van haar:😁
Jawis
@jan 10 dat is haar opdracht en daar word ze voor betaald.
matt
Wat heeft ze tot nu toe gepresteerd,behalve dat ze de boeren de gordijnen ingejaagd heeft ?
Ik kan niks bedenken 🤔
+1
BertK
@matt Dat is nog veel!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's natuur , stikstofbeleid , den haag , stikstofminister , christianne van der wal , stikstofaanpak en nieuws geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
15
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
0