LIVE: debat over de uitslag van de Provinciale Statenverkiezingen


.

Deel dit topic

Reacties

mlkvhoudr
Heb een uurtje geluisterd naar mevrouw hermans, ik vind t mooi geweest ik ga met de kop de zon in, wat een achterlijke antwoorden geeft mevrouw hermans, 1 voorbeeld, laten we dan voorschotten geven aan de provincies, voorschotten, als europa het dan afkeurt mag je het terugbetalen, daar gaat toch niemand mee akkoord
+1
Groen1
+2
Groen1
@Groen1
+1
Groen1
@Groen1
+1
Groen1
@Groen1
Willem123
@Groen1 Valt mij tegen van B. B. B.
+1
Theo61
@Groen1 Derk laat op Twitter zien hoe hij omgaat met zijn kiezers, tegengeluid word geblokkeerd.
LeoT
@Theo61 vingers in de oren
Theo61
@LeoT Meer een ijzeren plaat voor zijn kop.
+3
Frankdeober
Net stukje van Paternotte gezien op tv. Ze hebben ook helemaal niks geleerd van de verkiezings uitslag. Gaan gewoon op de oude voet verder met hun gezwam. Snel de stekker uit dit kabinet.
+2
Braboboer
@Frankdeober

Kan ook niet anders,

Arroganter volk als bij D66 is er niet.
+1
Albert Altena
Het is een show waaruit blijkt waarom de chaos zo groot is.
+2
hans1980
Wat slaapverwekkend
Coalitie kan niet anders dan zakken in peilingen
+3
de jonge
Wat een vertoning weer, de vraag die bij mij dan opkomt, wat heeft dit geneuzel in die debatten totaal nu al gekost en wat is er gebeurt...
+1
Albert Altena
@de jonge Als wij ons bedrijf zo zouden leiden, waren we binnen de kortste keren failliet.
Dit geld voor de regering, maar ook voor de meeste oppositie.
+2
de jonge
@Albert Altena klopt, en dan noemen ze het mismanegent en bedrijfsrisico, hoe langer ik de politiek volg, des te meer krijg ik er kotsneigingen van als je ziet hoe het eraan toegaat.
de jonge
@de jonge Als het cda nog wat zou willen redden,trekken ze de stekker eruit en vragen ze nieuwe verkiezingen aan en niet net zoals een paar jaar terug lekker demissionair verder gaan en met dezelfde zooi weer terug komen. Het cda kan terug komen op hun afspraken onder het motto nu andere inzichten dan toen, net zoals rutte met bv sinterklaas en de zwarte pieten toestanden deed, kan de cda nu zeggen die afspraken waren met de inzichten van toen, en met de inzichten van nu kunnen we niet meer achter de afspraken staan van de molreferentie, die willen we omhoog zodat er geen boeren uit hoeven en het land van het slot kan. Dan hadden ze ballen en kregen ze kiezers terug.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
17
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0