Illustratie van: Svendt28

Tractoren en kunstmeststrooier gestolen bedrijf Elsloo


Quote:
ELSLOO – Twee tractoren en een kunstmeststrooier zijn in de nacht van zondag op maandag weggenomen bij een bedrijf. De [...]

Deel dit topic

Reacties

cjw73
Kunstmest strooier is weer gevonden.
zandhapper
Denk dat ze liever de trekkers terug hadden. zouden ze deze niet kunnen traceren.
cjw73
@zandhapper misschien met GPS, maar zag op Facebook dat ze de strooier alleen terug hadden.
zandhapper
@zandhapper
23u ·
🚨Update gestolen Case IH tractoren te Elsloo (FR)🚨
Graag willen wij jullie de diefstal van de Case IH tractoren nog een keer onder de aandacht brengen met wat extra informatie.
* De daders zijn op ma. 3 april om 00:45 uur vanuit Elsloo (FR) via de Butenweg -> Eikenhorst -> Kloosterweg vertrokken. Om 00:50 uur is gezien dat de tractoren de weg Canada op zijn gereden.
* Op de Trailer Parkeerplaats aan de weg Canada zijn de kentekenplaten van de tractoren en de kunstmeststrooier teruggevonden.
* De tractoren zijn hier omstreeks 01:00 uur geladen op een vrachtwagen met dichte huif en vertrokken via de N381 richting Beilen/Emmen.
Mocht iemand iets gezien/gehoord hebben, laat het ons dan aub weten op 0561-421377! Delen wordt wederom zeer gewaardeerd.
+3
weurding
@cjw73 leeg zeker😅
zandhapper
@weurding Denk dat ze die kunnen gebruiken en dat het meer opvalt.
Jawis
Het waren duidelijk nog amateurs....
zandhapper
@Jawis Hoe bedoel je dat.
Jawis
@zandhapper pro's stelen fendt of john deere
+2
weurding
@Jawis daarom rijden wij claas😇😁
+3
JappieJo
@weurding en ik ouwe MF's
labella
@JappieJo die zijn heel geliefd in Afrika...
JappieJo
@labella oei..
+1
Fast Eddy
@Jawis

Goed onderbouwde uitspraak.
Fendt en en JD zijn vaak uitgerust met telemetrie en kunnen op afstand uitgeschakeld of onklaar gemaakt worden.
Dit soort trekkers zijn veel gewild voor mensen die niet al te veel poespas willen of niet veel geld aan een trekker willen uitgeven.
cjw73
@Fast Eddy ja dat werd vorig jaar ook gezegd van al die John Deere trekkers die in Oekraïne gejat werden door de Russen. Maar even later bleek dat ze gewoon gebruikt werden in Rusland. Een hacker schakelt die software in een paar minuten uit hoor. Bij auto's net zo.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's kunstmeststrooier , gestolen , nacht , zondag en tractoren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
15
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
4.800