LTO woedend op plan vergunningen veehouders in te laten trekken

Land- en Tuinbouworganisatie Nederland (LTO) is verbolgen over een nieuw plan van milieuclub MOB om vergunningen van veertig 'piekbelasters' in te laten trekken. De actiegroep wil dat provincies de vergunningen intrekken van veehouderijen die veel stikstof zouden uitstoten die in natuurgebieden terechtkomt.

Deel dit topic

Reacties

Albert Altena
CDA loopt al achter de BBB aan.
LTO achter.......... aan.
apel
@Albert Altena achter Sjakie aan
+3
klant
Woedend voor de buhne
zult
Volgens mijn heeft LTO geen poot om op te staan
poosgeleden ook al een bestaande vergunning bij de RVS gesneuveld. Franka Damen heeft er destijds voor gewaarschuwd dat het fout zou aflopen en nu is het zover zelfs het advies van de RVS omtrent invoering PAS was negatief . vergunningen voor invoering PAS zijn naar mijn inziens veilig .deze vergunningen hebben voor de RVS standgehouden
+2
kanniewaarzijn
Onze bestaanszekerheid werd ook aangetast toen de LTO ons bedrijf aanwees als nieuwe natuur....Flink pak boter op hun hoofd!
Erik1979.
@kanniewaarzijn bij jullie ook al? Hoeveel boeren hebben ze er mee kunnen redden om jullie op te offeren?
kanniewaarzijn
@Erik1979. In die tijd was LTO MINAS aan het doordrukken. Opvallend was, dat MINAS opeens tot wet werd verheven toen LTO actief bedrijven als nieuwe "natuur" mee ging aanwijzen.....Trek je conclusie!
Frans Z.
Wat gaan ze doen met die woede ?
Waarschijnlijk niks....
Erik1979.
@Frans Z. Ik denk hier op prikkebord schelden. Mark van de Oever 😡😡😡 het is jou schuld het is jou grote grote schuld 😡😡😡 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Erik1979.
@Frans Z. Oja En Thierry Baudet jij bent ook een klootzak😡😡😡 sorry die was ik nog vergeten 😂😂😂😂😂😂
arie.j
@Erik1979. In ieder geval verdoen ze hun tijd niet op een prikkebors om colega's in het buitenland af te kraken
Erik1979.
@arie.j nee? Weet je dat heel zeker? Ik wil er wel een kratje op inzetten dat lto dat wel doet 😂 maar dit was alleen maar een grap hoor, is even dat je het weet.
Bekkink
Gewoon overal tekenen lto!! Zijn we er het eerst vanaf
Grasbaal
Johan is boos:


« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lto , stikstof , veehouders , natuurgebieden , mob en nederland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nÊt dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
14
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
1.893