Advies Teeven: coalitie BBB, VVD, CDA, GL en PvdA in Zuid-Holland



Quote:
DEN HAAG (ANP) - De politieke partijen in Zuid-Holland zouden moeten kijken of er een coalitie kan worden gevormd met de BoerBurgerBeweging (BBB), VVD, CDA, GroenLinks en de PvdA. Dat is het advies van Fred Teeven. Na de verkiezingen heeft hij als verkenner gesproken met de vijftien partijen in de Provinciale Staten.

Deel dit topic

Reacties

Bartlehiemboer
Ik weet niet of hier boeren uit Zuid Holland bij zitten???

Zou me dan werk maken voor:

Mocht die coalitie niet lukken, dan noemt Teeven nog een alternatief met zes partijen: BBB, VVD, CDA, JA21, PVV en SGP
Erik1979.
@Bartlehiemboer niet alleen de boeren. Stem ze weg was het toch. Als dit zou gebeuren dan hebben alle critici over BBB gelijk gehad. Zo dom zijn ze nog niet denk ik.
+3
Twentsch Land
Het advies van Teven kan de BBB beter niet in mee gaan..... hetzelfde lot wat nu CDA treft treft over enkele jaren BBB
Braboboer
Samenwerken met de linkse wolk, benieuwd hoe ze de stikstof aanpak zuid Holland gaan uitrollen.
Erik1979.
Dat zou mooi zijn. Is de FVD de volgende verkiezingen weer een stuk groter. Tegen zoiets helpen Pieter en Mona niet eens 😂😂😂

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's advies , cda , vvd , pvda , groenlinks , verkiezingen , teeven , boerburgerbeweging en bbb geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nÊt dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0