Kamer: vervuilende bedrijven moeten verduurzaming zelf betalen

Bedrijven die relatief veel broeikasgassen uitstoten, moeten zelf meer investeren in verduurzaming. Het kabinet moet ze niet met extra subsidies helpen om hun achterstand op concurrenten in te halen, vinden zowel coalitie- als oppositiepartijen in de Tweede Kamer. Dat blijkt uit een rondgang van NU.nl.

Deel dit topic

Reacties

+3
weurding
+1
Braboboer
Quote:
en ook kunstmest kan ‘groen’ worden. Als Nederland overstapt op een duurzamere kringlooplandbouw, kunnen de kunstmestbedrijven hun product altijd nog exporteren.

Dus als wij semi biologisch gaan boeren kan de kunstmest alsnog naar onze concurrenten in het buitenland???

Begin eerst maar eens met derogatie terughalen in het belang van het klimaat.
+2
Twentsch Land
Ook buitenlandse bedrijven die hier hun producten op de markt brengen aan dezelfde eisen laten voldoen ?

Of is daar weer een soort van begrip voor uit prehistorische verdragen en/of omdat dat landen zijn die zogenaamd zielig zijn ?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's broeikasgas , investeren , tweede kamer en broeikasgassen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0