Rutte: verbeteringen nodig, 'politiek is er nu niet voor iedereen'

Quote:
De vicepremiers Kaag (D66), Hoekstra (CDA) en Schouten (CU) bespraken met Rutte en hun secondanten de verkiezingsuitslag en het signaal van de kiezer.

Deel dit topic

Reacties

Twentsch Land
Dan gaat het volgens hem om de afhandeling van de aardbevingsschade in Groningen, de toeslagenaffaire en het stikstofbeleid. Op dat laatste punt wil de coalitie van VVD, D66, CDA en ChristenUnie de aanpak "zo gauw mogelijk in gang zetten

Er nog snel even op stikstof gebied er door rammen voor er nieuwe verkiezingen komen.

Heel misschien wordt 2030 iets opgeschoven en daar zal het bij blijven .... kortom de boer blijft de stikstof leverancier.
+8
labella
Dus met andere woorden: FUCK stemmers, er verandert niets..!😭
+3
Twentsch Land
Het gesprek ging over meer onderwerpen dan stikstof.....juist met die onderwerpen ( begrip ) proberen ze weer wat sympathie van de bevolking te krijgen en hopen dat stikstof overrulet wordt door die andere onderwerpen zodat de stikstof plannen gewoon worden doorgezet.

@labella
+2
Twentsch Land
Dat stikstof en natuur waanzin is blijkt wel weer dat de stikstof nodig is voor bouw, industrie en wegen .... en andere vormen die geld in de la brengen .... denk hierbij aan afval verbranding voor Italië ..... bizar.

@Twentsch Land
Jawis
@labella provincies moeten het oplossen, maar die gaan dat niet doen....... dus komt het goed....
+1
Eers kiek´n
Ik denk, Van der Wal, de beste minister die D66 ooit gehad heeft, vervangen en op een milde toon de agenda gewoon doorvoeren.
matt
@Eers kiek´n wallie is van de vvd.
Braboboer
@matt

Ze is heel goed in D66 beleid uitvoeren
+3
matt
@Braboboer ach ja natuurlijk ik had hem niet door 👍
Frans1
@matt dat is het trieste ervan
matt
Ze gaan met zichzelf in gesprek 🙂))
sjuu
Ik praat ook soms in mezelf, dat lucht op. Maar het helpt niks.
+1
Kars
Als je rapport nodig hebt om de onvrede in het land vorm te geven, dan ben je compleet ongeloofwaardig. Alsof een gesprek en alle gezichten zelfde kant op daar verandering in gaat maken.
En dan in talkshows zeggen ze, maar stel BBB wint 2e kamer verkiezingen dan moeten ze ook nog maar zien of ze hun daden waar gaan maken.
Probleem met huidige politiek, het zijn denkers en geen doeners. Moeten eerst miljoenen geld uitgegeven aan rapporten en onderzoekscommissies of aardbevingsschade aan gaswinning ligt.
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Kars:
het zijn denkers en geen doeners

Volgens mij geen van beide.
+1
Nevergiveup
Het stinkt een uur tegen de wind in , maar hou vol mannen , De wal gaat het Schip keren. Twee jaar is snel om ....
PieropdenAcker
Sigrid Kaag verzorgde het muzikale deel gisteravond

google.nl/search/…

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's cda en d66 geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
16
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
1.232
TREFWOORDEN