Illustratie van: jehan

Kabinet nog verder onder druk.

Deel dit topic

Reacties

+3
MTSTAMMINGA
Reageren de natuurorganisaties. 'De realiteit verandert niet wanneer de Haagse realiteit verandert,

Deze zin in het artikel kom over als de natuurorganisaties vinden dat ze de baas zijn in Nerderland 😂 😁
Kars
@MTSTAMMINGA de kwaliteit verandert niet door de kwantiteit te veranderen. Die vlieger gaat ook niet op
+3
de Tank
@MTSTAMMINGA ze hebben gelijk dat de realiteit niet veranderd, de vraag is alleen of zij de realiteit vertolken.
+1
rene-de-jong
De TBO's hebben via LNV (D. Bal) méér dan een vinger in de pap.

Dat is ook de reden dat de brief die deze club stuurde zal worden afgewezen en net als het TNO rapport over de meetbaarheid met drogredenen weggezet.
Dit onderdeel is het grootste gevaar, de mensen op LNV zijn onschendbaar en via de minister kunnen ze van alles naar hun wens naar buiten brengen alsof het waarheid is.

voorbeeld (citaat uit notitie Hoekman);

"In een ‘eerste appreciatie’ van de Minister voor Natuur en Stikstof staat dat TNO vooraf heeft ingeschat dat de resultaten van een onderzoek naar de invloed van een hogere rekenkundige ondergrens op de vergunningverlening of de totale depositie, samen met het voorzorgprincipe, kunnen leiden tot het continueren van een lage rekenkundige ondergrens.

TNO heeft echter niet ingeschat dat de huidige ondergrens van 0,005 mol op basis van resultaten van nader onderzoek zou kunnen worden gecontinueerd. Integendeel. TNO wijst op het feit dat de ondergrens van 0,005 mol een willekeurige en niet wetenschappelijk onderbouwde rekengrens is. "


Overigens de notitie van Hoekman "Notitie stikstofdepositie Een juridische en wetenschappelijke analyse van drempelwaarden voor stikstofdepositie."
Ligt ook bij LTO maar (ook) die zien het nut en de noodzaak er blijkbaar ook niet van in, zij vergaderen liever over andermans eigendommen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's druk geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1.587
TREFWOORDEN