Negen boeren door in Dutch Dairy Challenge

De beste innovaties voor verduurzaming van de sector worden bedacht op het boerenerf. Dat is de gedachte achter de Dutch Dairy Challenge, een initiatief van diverse organisaties in de melkveesector.

Deel dit topic

Reacties

Erik1979.
Wat is nu het probleem als je een biogasinstallatie hebt en je levert een paar buren de stroom die je over hebt via het net..... Van het net af gaan...... Wat een bullshit. Lever die stroom in de nacht als de zon niet schijnt dat is pas duurzaam.
Puddingboer
@Erik1979. Heeft denk ik meer met de hoge investering te maken. Melk zelf ook 110 koeien heb RFC naar vergister verhaal gevraagd antwoord was minimaal 300 koeien anders niet aan beginnen. Ik ben wel benieuwd wat hier uit komt?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's dairy en boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN